Wereldwijde dekking

We bieden u een wereldwijde dekking. Meer dan 145 landen tot uw beschikking, om uw business wereldwijd te ondersteunen.

Get Connected!

Complexe set-up of implementatie projecten zijn niet nodig. TelServ ondersteunt u, aangesloten in meer dan 145 landen!

Over ons

Zeer ervaren, betrouwbare oplossingen, complete dienstverlening, duidelijke communicatie en boven alles: transparante voorwaarden.

Laten we zakendoen

TelServ staat klaar om uw ambities waar dan ook te ondersteunen, of u nou uw processen wilt stroomlijnen of wereldwijd wilt uitbreiden. Met ons platform begint u vandaag nog!

Neem contact op

NumbersOnline

NumbersOnline is een real-time platform dat nummers levert in 145+ landen. Dit zeer innovatieve platform is gebouwd op bestaande wetgeving en anti fraude kenmerken, om uw business wereldwijd te ondersteunen!

Houd de volledige controle, en help uw klanten 24/7. Met een directe verwerking van uw aanvragen, kunt u uw klanttevredenheid verhogen, uw processen optimaliseren en uw omzet vergroten.

Ons Management Dashboard voorziet u van belangrijke managementinformatie en stelt u in staat om real-time gegevens te monitoren en te rapporteren.

NumbersOnline

Ons laatste nieuws

Onze partners

TelServ is er speciaal voor carriers en re-sellers in de telecommarkt. Wij ondersteunen geen eindgebruikers. Waarom? Omdat wij ervan overtuigd zijn dat u – als carrier of re-seller – de ervaring en de expertise heeft om deze groep het beste te helpen. En daarbij willen we allerminst met u concurreren.

Onze klanten

We praten niet over onze klanten, hun omzet of hun volumes.

We praten niet over onze klanten, hun omzet of hun volumes.